A DELICATE SUMMER RELEASE FROM DIPTIQUE

CHIN UP!- CHIN AND CHEEK LIFTING MASK

‘Chin up or your crown might fall’ I read somewhere, well looking down at our phones, computers, books i.e. has an impact on how early we get a sagging little chin. Apart from face-yoga which is a good chin work-out you can also use this Chin & Cheek Lifting Mask from Magic Stripes. The mask sits tight and lifts the chin/cheek area acting like a stimulating massage and with help from Hydrogel it reduces fine lines and swelling.  Make sure to pull the holes for the ears  enough so it feels  comfortable to wear. Leave the mask on for 40 mins. and proceed to look gorge.

Get it here.

Love Marie

5 comments

 • Tille

  Hej Marie 🙂

  Lige et spørgsmål, som ikke har noget med indlægget at gøre..

  Jeg er på udkig efter en sort vandfast mascara, som ikke drysser/smitter af i løbet af dagen. Har efterhånden afprøvet et par forskellige, men får stadig “panda-øjne” og det er så ærgerligt at bruge penge på en mascara som viser sig ikke at holde.
  Kan du anbefale en god en? Helst en som kan købes fysisk i butik 🙂 Tak på forhånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tille, er ud som om mit ‘spørgsmåls-svar’ ikke gik igennem. -Skal du kunne svømme osv med den på?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tille

   Hej igen Marie 🙂 Den må meget gerne kunne holde til en tur i havet og lidt hård træning. Men hvis der er alternativer der kan holde til almindelig brug og ikke en svømme-tur må du endelig også gerne give mig et tip om den. Tusind tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tille, og undskyld den lange venten. Personligt har jeg i mange år været meget glad for L’oreal Paris Million Las so Coture MAscaraen, som er tårefast, den kræver nærmest en makuepfjerner til vandfast mascara (kokosolie er godt!) Ellers har jeg også været meget glad for en vandfast fra MAc som var den eneste som på mig (det er desværre individuelt) virkede fundstændigt vandfast. Kan dog ikke huske navnet men den var helt sort.. Håber det lykkes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tille

   Tak for hjælpen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A DELICATE SUMMER RELEASE FROM DIPTIQUE