ROAD TRIP IN JAPAN, SO MUCH TO SEE, DO AND EAT!

NEW EDITORIAL WORK

Hi, I did the very natural makeup but with quite a lot of cool freckles for this crisp editorial shot on The Lab which is my absolute favorite rental studio with lots of daylight. The story is published in Costume Magazine’s July issue. All credits at the bottom and I do hope you like it! Freckles are beautiful!

Love Marie

 

Photographer Josephine Lochen, fashion Camila Larsson, Model xxx, Hair Lasse Pedersen, Makeup Marie Thomsen

2 comments

 • Smille

  Hvilke produkter brugte du til denne yndige makeup?

  XX

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Smille, jeg sidder lige og prøver at komme i tanke om det, vi skød den jo for en del mdr. siden. Men er sikk erpå at jeg har brugt by Terry Bronzer som jeg har skrevet om her på bloggen (elsker den) for nyligt, samt Nars liquid blush den ‘orange’ fra deres sommer kollektion. Fregner har jeg tegnet med diverse bryn blyanter fra mac i forskellige toner 🙂
   Jeg kan desværre ikke komme i tanke om hvad jeg har på hendes læber, men ku forestille mig at det er en mac læbestift, hvis du viser dem bileldet i mac kan de garenteret finde en match.
   KH Marie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROAD TRIP IN JAPAN, SO MUCH TO SEE, DO AND EAT!