ILLUM'S BEAUTY HALL FOR BEAUTY LOVERS

HOW TO CURL YOUR LASHES AND WHAT LASH CURLERS I SWEAR BY

4e21ce3e22ed1e077536a4b4827a34f6

Hola! Last week i did a little instagram story where I was curling my lashes. I had arrived to work without makeup and I needed to just do a quick fix and that was curling my lashes.

img_1361

As you can see on the video above (YES it’s that link) the difference is huge! And I hardly never go without doing at least this. A viewer of the video sent me a direct message asking which lash curler I would recommend. Believe me there’s a big difference, some hardly make a curve and some are super efficient. I like the classic from Shu Uemura and I like the one Mac has.

Curl before mascara and start right down by the roots, but careful, squeezing your lid is painful as f…. And you can damage your hair follicle if you are very unlucky. So be gentle but firm and start curling like I do in the video until your have your desired curve.

The picture is by the talented photographer Paul Wetherell I’ve been so lucky to work with a few times.

Love Marie

 

3 comments

 • Stine

  Hej Marie. Bruger du stadig noget som får dine vipper til at vokse? Jeg er selv træt af at bruge mascara hver dag og svært at nå med to børn men synes det er en jungle. Derudover har jeg sensitive hud og øjenomgivelser og lidt nervøs for udslæt. Har du erfaringer / noget du kan anbefale? Jeg ligner l*** uden noget på øjnene 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine 🙂 Ja jeg bruger M2 Lash serum, den er lidt dyr men holder ihvertfald 6 mdr.for mig og jeg knus elsker den! Jeg syntes at M2 virker lidt mere mild end Neu Lash som er effektiv men godt ku være lidt kras på øjnene. Uanset så undgå for himlens skyld at få det ind i øjnene det svier max!
   Derudover vil jeg anbefale at farve dine vipper hos frisøren eller en kosmetolog, jeg bruger den bæåsorte farev da jeg finder at den holder længere end den sorte som de også har.
   Håber det kan hjælpe dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Har prøvet at få farvet mine vipper men syntes ikke det holdt så længe… valgte vist også den sorte så måske jeg skulle prøve igen med den blåsorte du nævner og tror helt sikkert at jeg springer på den serum du anbefaler. Tusinde tak for dit fine fine svar 👍😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ILLUM'S BEAUTY HALL FOR BEAUTY LOVERS