MY (SURPRISING) ABSOLUTE TOP 3 BEAUTY PRODUCTS OF 2016!

HOW I CHANGED MY NATURAL LASHES FROM WHATEVER TO (STILL NATURAL BUT) HOLY MOLY!

Hello guys! Hope you had a lovely first week of 2017! I did, I did a huge clean out in my wardrobe and now I only have clothes and shoes I love. It feels fab! I used the ‘Konmari’ method and it was really good, although I’m not a person with many things (to much stuff in my home makes me stressed) this method cut even more to the bone and I love it!!!

Ok, what I really wanted to write about beauty wise today, is my lashes! Because They were sad, thin and nothing special, until I started using M2 Eye Lash Activating Serum. A serum you use on your upper lash line at night to make your lashes grow. After using it every night for 3 weeks I started seeing results, and now 3 months later using the serum every other or third night they still look fab! I haven’t used mascara lately (due to great lashes) so yesterday I decided to have them dyed at a beauty salon and now they are even more fab, this beauty salon was amazing, they had the most comfortable salon furniture ever!

I think the picture speaks for it self, I know it looks as if I wear mascara or lash extensions but I swear I don’t, I’ve only used my lash curler on the picture. This products is a beauty miracle, get M2 eye lash activating serum here.

Love Marie

 

6 comments

 • Unna

  Hvor får du farvet vipper? Leder efter et sted til farve af bryn og vipper, gerne noget der fungerer til sensitiv hud.

  Og har du prøvet M2 til bryn? Tror jeg må kaste penge efter det produkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Unna, Faktisk gik jeg til den nærmeste frisør hvor jeg bor. De bruger som regl Reflectocil hos alle frisører som jeg ikke har oplevet nogle problemer med allergimæssigt, helle rikke da jeg selv arbejdede i salon. Når vippe rog brun ‘bare’ skal farves vælger jeg et sted som ikke er for dyrt og forklarer hvd jeg vil ha, brunsort på viooer og naturbrun på bryn.

   Personligt har jeg ikke sel vprøvet M2 brow, men min veninde har og ELSKER resultatet.

   MVH M 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Unna

   Mange tak for svar! Jeg er begyndt på M2 til både bryn og vipper, og ser allerede tydelige resultater. Skønt. Nu vi snakker om øjne hvad er så din yndlings mascara? og concealer til at dække rander under øjnene? Er vild med dine tips, derfor alle mine spørgsmål 🙂 Dbh. Unna

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Unna, jamen sef! Og fedt at du kan se forskel, det virker simpelthen!
   Jeg er personligt rigtigt glad for L’oreal Paris million lashes so coture mascara, Maybellines nyecolossal big shot mascara men den er vist ikke kommet til dk endny, samt Lancome’s Hypnôse Volume-à-Porter.
   Mac mineralize concealer er god til under øjnenen og andre ting som skal dækkes og L’oreal Paris Lumi concealer er lysreflekterende og super under øjnene, men skynd dig den udgår desværre snart..
   KH Marie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette iversen

  smukt….hvilken neglelak har du på?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY (SURPRISING) ABSOLUTE TOP 3 BEAUTY PRODUCTS OF 2016!