HOW TO GET A NATURAL BRIDAL LOOK PERFECTLY FIT FOR AN INDIAN SUMMER WEDDING.

NEW WORK//EXCLUSIVE LOUIS VUITTON EDITORIAL FOR RUSSIAN HARPER’S BAZAAR

harpers-bazaar-russia-september-2016-sarah-boursin-and-steffi-soede-by-agata-pospieszynska-1-2

Hi darlings. I went to Portugal in late summer to work with some favorite people of mine, -Harper’s Bazaar Russia clique! This is an exclusive Louis Vuitton editorial starring Sarah Boursin and Steffi Soede for the September issue. We shot in the wilderness in Portugal (a country I wanna see more of!) under a seriously hot sun. Once again I’m head over heals with the result and I freaking love working with this team!

Photographer Agata Pospieszynska, Styling Sveta Vashenyak, Makeup Marie Thomsen, Hair: Tomoko Ohama, Retouch Karolina Koza-Marasek, Models Sarah Boursin & Steffi Soede.

harpers-bazaar-russia-september-2016-sarah-boursin-and-steffi-soede-by-agata-pospieszynska-1harpers-bazaar-russia-september-2016-sarah-boursin-and-steffi-soede-by-agata-pospieszynska-2harpers-bazaar-russia-september-2016-sarah-boursin-and-steffi-soede-by-agata-pospieszynska-3harpers-bazaar-russia-september-2016-sarah-boursin-and-steffi-soede-by-agata-pospieszynska-4harpers-bazaar-russia-september-2016-sarah-boursin-and-steffi-soede-by-agata-pospieszynska-5harpers-bazaar-russia-september-2016-sarah-boursin-and-steffi-soede-by-agata-pospieszynska-6harpers-bazaar-russia-september-2016-sarah-boursin-and-steffi-soede-by-agata-pospieszynska-7

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO GET A NATURAL BRIDAL LOOK PERFECTLY FIT FOR AN INDIAN SUMMER WEDDING.