NEW WORK / STUDIO 54

SHARING HOW I CREATED THIS LOOK ON HARPER’S BAZAAR ONLINE

Screen Shot 2015-11-09 at 11.59.40

Hi dear readers. You might recognize the picture from a fashion story for the December issue of Harpers Bazaar UK? Well, Harper’s asked me and hair stylist Kota Suizu how we created the look on stunning model Marlijn Hoek for this shoot. If you’re keen to know too, then head over to Harper’s here, where we share products and other little beauty thoughts.

You can see the full story here.

Love M

 

2 comments

 • Stina

  Så fin og inspirerende make-up på din blog <3
  Dine looks er lidt for ekstreme for sådan en 40something med forskerstilling som mig, men derfor kan man jo godt lade sig inspirere. Må jeg spørge dig, hvordan du kombinerer Mystery og Satin Taupe? Altså, hvad lægger du hvor? For den kombo havde jeg ikke lige tænkt, men jeg har dem begge i make-up tasken (æh, kufferten), så måske jeg skulle prøve?
  🙂 Stina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Stina,
   Tusind tak 🙂 Og tak for at du læser med!
   Dette look kan du sagtens kaste dig ud i! Og det er faktisk ret enkelt, for jeg har hovedsagligt blandet de to øjenskygge farver for at få en brun tone som er kølig med en snert af shine (fra Satin Taupe).
   Jeg har lagt Mystery først for dybde som et smoky eye, med mest skygge tæt på øjet og derefter tonet ud.
   Derefter Satin Taupe over hele Mystery for at tilføre lidt shine 🙂
   Håber du vil prøve det!
   KH M

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW WORK / STUDIO 54