HOLIDAY NAILS

PILLOWTALK

main.original.585x0

Cara Delevigne shot by Sonia Sieff. Courtesy by The Telegraph.

If you, like me, tend to get annoying grown-up pimples…, try changing your pillowcase more often e.g. twice a week. It might be full of dirt and grime! As we sleep we shed a lot of dead skin cells, not to mention the drooling, sweating and greasy hair- eek! A bonus tip is to use a pillowcase made of silk, as it reduces friction and therefore is more gentle on your hair and skin and may postpone fine lines and wrinkles. Sweet dreams!

XX Mette

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLIDAY NAILS