EVEN ON CLOUDY DAYS

SHARING MY WINTER BEAUTY TIPS

 

Skærmbillede 2014-10-18 kl. 17.48.16

The über cool blogger Marie Ejedig who runs the blog VILDEKANINER.DK asked me to pick my winter beauty must-haves for this season. I’m revealing my favorite beauty and makeup products so check it out HERE, I’m sure you’ll find yourself getting lost in Marie’s universe full of good taste and inspiration. Btw I love the way Marie uses makeup (lots of mascara!) so I’m hoping to make a little something something about her soon. Oh and Thanks a bunch Marie for the the very kind words!

XX Marie

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVEN ON CLOUDY DAYS