NEW WORK

EMERGENCY KIT

Skærmbillede 2014-05-04 kl. 10.10.40

This little wonder kit of fix-me-after-a-tough-night-out,- or whenever you feel like you need extra help looking like you slept 8 hours straight! Visine eye drops makes your eyes bright white,- I buy mine in any drugstore in The States. L’oreal Lumi Magique lightening pen covers up dark circles. Tromborg  Truly Natural nude kohl is perfect for the rim of the eyes to hide redness and make the eyes look more awake. And finally curling the lash helps opening up the eyes, -my favorite is from Shu Uemura. There you go looking like you’r the freshest face on earth!

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW WORK