REVIEW OF GLOSSIER'S 'GENERATION G' LIPSTICKS (YOU WANT THIS)

VEIL, THE HOURGLASS PRIMER

I have just recently been introduced to the exclusive makeup brand Hourglass. A brand that delivers high performance makeup and cosmetics, and comes in classy packaging you wanna leave out for everyone to see. I have added Veil to my makeup kit, Veil is a mineral primer free from oil, Parabens, Sulfates and Phthalates.

The primer makes a smooth canvas for foundation, it evens out pores and fine lines and has a cloud-like finish making skin appear more even, the primer also reduces redness so it works well on sensetive skin, and you don’t feel your wearing it. Veil (I love the name) also has SPF15 (which isn’t a lot but better than no SPF) and water repellent, which according to Hourglass helps your foundation stay pretty for longer.

You can shop hourglass here. And now I’m off to Berlin to work with Liv Tyler, read about my trip to Shanghai with Liv here.

Love Marie

2 comments

  • Rose

    Ville det give mening at have den under sin BB cream? Lige nu bruger jeg en fra Kiehls, men er ikke så glad for foundation generelt da jeg synes jeg bliver tør at se på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Rose, Undskyld mit sene svar! Hvis du har tendens til at se tør ud vil jeg vælge en anden da denne har en let matterende effekt, personligt er jeg også vild med den lilla fra Becca, den har lysreflektrende pigmenter og virker opfriksende på en hud som har en lidt træt/grå vinter tone. Præcis hva den hedder har jeg glemt men lille primer fra Becca, Sephora forhandler det bla. xx

      Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REVIEW OF GLOSSIER'S 'GENERATION G' LIPSTICKS (YOU WANT THIS)