PARIS WAS TRÈS BIEN

A DELICATE SUMMER RELEASE FROM DIPTIQUE

Diptique released a new summer mist for the hair, a great way to wear a scent in the heat! The Eau de Perfum ‘Eau des Sens’ is zesty and spicy at the same time, with key notes of orange blossom, angelica root and patchouli,- Orange blossom is actually my new fave scent. The hair mist has the same fragrance just more delicate and enriched with nourishing camellia oil. This, and Macarons from Lauderée is what I bought in Paris, I prefer a little but excellent!

Get it here.

Love Marie

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARIS WAS TRÈS BIEN