A COOL WAY TO WEAR COLORFUL EYE MAKEUP

A NOURISHING SHORTCUT TO CANDYFLOSS HAIR, SO GENTLE I LET MY DAUGHTER TRY IT

b153b19ec3060f1f1899ad0aff8f0aa2

When I was in London in Easter I got really inspired by all the washed-out pastel colors I saw on cool cats around east London. So I decided that I wanted to go candyfloss pink too. I’d heard great things about Davines Alchemic Shampoo and Conditioner so I ordered the Red version.

When the weekend came and I was gonna color my hair (the most nourishing way possible) a famous Danish rock mama had decided to go bright pink on national telly too, so I decided to hold my horses for now, but I do have to say I was able to find high definition wig makers near me, so I immediately put them n. But my daughter Viola wanted to go pink so I let her and it looked perfect!

image-1

You simply wash your hair as usual with the Alchemic shampoo, then apply the Alchemic conditioner. -Because I usually don’t wash Viola’s hair with shampoo we  also tried only using the conditioner without the shampoo and it worked really well too.

screen-shot-2018-05-08-at-09-03-33

screen-shot-2018-05-08-at-09-03-11

Then you have applied the conditioner make sure to use enough product and comb with a large comb to get an even result. Also if you want a nice faded pink (like I wanted) then a few minutes should be plenty. Obviously the blonder hair you have the more the color will show.

This is a wash out so you don’t really commit to anything, it is nourishing, comes in 6 colors (including natural shades too) and so easy to use.

Get it here.

Love Marie

 

 

4 comments

 • Pernille

  Kære Marie.
  Jeg har altså brug for lidt hudpleje hjælp! Jeg trænger til at finde nogle nye rutiner mht mit ansigt. Jeg er faktisk glad for apoteker mærket Avene…rens, fugtsprey og creme.men det er jo ikke helt nok.
  Så tænker en serum, anti age eller c vitamin fra Mario Badescu. Lina hanson face serum er jeg også blevet fan af. Men er det en serum eller olie, er lidt i tvivl og kan man bruge begge dele? Så creme og solcreme.
  Hvordan ville du gøre???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille 🙂 Jamen lad mig sige hvad knus jeg elsker selv.
   Serum, yes det SKAL du ha hvis du er voksen kvinde. Jeg er totalt fan Mario Badescu’s Peptide renewal serum (http://marieandthemakeup.com/2016/05/14/on-your-request-my-daily-skincare-routine-in-detail/) den kan bruges nat og dag.
   Mht Lina Hansson serum, ja så syntes jeg også den virker mere som en virkligt god ansigts olie, så jeg bruger både en olie OG en serum, om sommmeren burger jeg som regl serum om dagen og olie on natten. Og så creme ovenpå og solcreme.
   Jeg er meget glad for min vitamin A creme fra Beaute Pacifique som jeg bruger hver nat (http://marieandthemakeup.com/2017/09/24/vitamin-creme-adults/) med en olie under. Pt bruger jeg olie fra Karmameju (age defence).
   Du skal også ha en exfoliater/ peeling jeg er eks vild med Ling’s Papaya peeling maske, og så bruger jeg en fugt maske helst 2 gange om ugen. eks denne: http://marieandthemakeup.com/?s=kiehls+mask+
   Håber det kan bruges 🙂
   KH Marie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej igen Marie.
   Tak for svar, det var en kæmpe hjælp. Jeg har også kigget lidt på hvad du bruger selv og hvordan. Men lige for at være sikker…ville du så bruge Lina hanson morgen og Peptide serum eller C-vitamin serum aften.??
   Kh
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen, undskyld radio tavsheden, jeg har vret på ferie 🙂 faktisk er det efetr behov, nogle gange bruger jeg begge morgen og aften, nogle gange det ene elelr andet, alt efter hvad jeg føler min hud trænger til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A COOL WAY TO WEAR COLORFUL EYE MAKEUP