MY NEW PRETTY HAIR ACCESSORY

HOW TO GET THIS FRESH, COOL LOOK I CREATED FOR THE ZALANDO SHOW

IMG_5264

Hi dearlings. During Copenhagen Fashion Festival (CPHFW for the public) I was key mua on the Zalando show held at the city town hall. I decided to make a look which was all about looking fresh and cool, -like a lot of girls would like to look every day I think (I know I would!).

Skin was vital and I wanted it to look healthy with a superior moonlight glow and fresh cheeks, like an outdoor girl in the moonlight. Key products were: L’oreal Lumi Magique Base Primer, Mac Mineralize Spf Foundation and cream blusk in ‘Petal’ from & Other Stories.  Lips were kept matte and kissable with a new fave of mine; NYX matte lip cream in ‘Cannes’ dappes on lips and mixed with Papaw oinment.

IMG_5262

These are the products I used, from top right: NYX tinted brow gel, RMS Beauty eye polish ‘Myth’ Mac kohl ‘black black’, Shu Uemura Lash Curler, Tom Ford Cream contour kit, &Other Stories cream Blush ‘Haystack Peony’ Bottom from right: Mac Strobe Cream, Mac Mineralize Spf foundation, Karmameju face oil, L’oreal Lumi Magique base primer, Rudolph Care Facial Scrub Mask, Karmameju Face mist, NYX Lipliner, Lucas Papaw oinment, NYX matte lip cream in ‘Cannes’.

The eyes were touched with a little cream eye shadow, a new color from RMS Beauty named ‘Myth’. Lashes were without mascara, but curled to look awake. The detail on the eyes were a black liner only on the wet line to add some attitude and edge.

Nails kept well manicured with a favorite of mine ‘Sugar daddy’ from Essie.

IMG_5265

Change the look dramatically by adding a burgendy lip like I did with a few of the models.

Oh! Btw, we prepped ALL the model’s skin with a nutouring face scrub & mads from Rudolph Care (read more about that one here.) to make their skin boost of healthy-vibes.

I hope you feel inspired and perhaps feel like trying one of more of the products, or perhaps the whole look!

Love Marie

Leave a comment

 • Mie

  Kære Marie,

  Jeg ser du tidligere har haft fingrerne i Gaelle Organic – hvordan er deres produkter generelt? Jeg søger lidt nyt hudpleje, der kan balancere min 18-årige hud, der er en blanding af lidt hormonel ubalance, tørhed og lidt sarthed. Kan du hjælpe mig på vej? Og kan du ligeledes anbefale en god bodylotion? Jeg tager desuden fiskeolie fra Nordic Naturals og mælesyrebakterier 🙂

  Tak på forhånd og rigtig god weekend!

  Kh Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære mie, Undskyld mit sene svar, jeg havde simpelthen overset din kommentar. Sorry.
   Ja jeg er personligt VILD med Gaelle, som er et fede cremer, begge to virker ekstremt godt på min hud, som kan tenderer til at være ret tør året rundt hvis jeg ikke plejer med ekstra fed creme. Hvis du vælger at prøve en af Gaelles vil jeg anbefale den som ikke har så mange aktibe stoffer i, har glemt navnet men det er nemt at læse sig frem til, da den anden er til mere moden hud samt kan måske næsten virke for aktiv til din lidt sarte hud.
   Jeg vil også anbefale dig at bruge deres tonic vand, den er god til urenheder samt åbne porer. Men prøv evt at kontakte Barnholdts beauty som forhandler Gaelle, de kan hjælpe endnu mere.

   Jeg bruger selv olie til min krop og er pt rigtigt glad foren body oil fra Karmameju ved navn Hope. Husk at huden ikek skal nø at tørre helt inden du bruger olie for at den trænger ind og holder på fugten 🙂

   Håber det ku bruges!
   KH Marie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEW PRETTY HAIR ACCESSORY