MODEL TIP ON GETTING SILKY SOFT SKIN

BACKSTAGE VIDEO WITH CHARLIE BREDAL

Skærmbillede 2015-01-03 kl. 21.52.55

This backstage video is from my latest shoot for the magazine ‘Magasin’ by Magasin du Nord. I made (fake) bangs on the big eyed beauty, Charlie Bredal. I also added single lashes. The rest of the look was kept pretty natural, we wanted to keep it chick and simple, I’d call it a bit French (Oh I want to look a bit French myself at the moment, -who doesn’t?!). The magazine will be out in spring. For now enjoy this video shot by Hugo Jozwiki!

XX Marie

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MODEL TIP ON GETTING SILKY SOFT SKIN