NEW EDITORIAL / DANISH DESIGN

INSTANT CHEEKBONES

effa32219a88cc0c6b2f3f30035d3406af5b7c1fHere is a very quick and easy way to get those cheekbones in the spotlight! For a soft shading get get the cheekbones to pop I like to use the “Thumb” side like Senior Artist James Molloy from Mac Cosmetics in the video below. For a stronger and more contured shading  I use the same procedure just with the opposite side of the hands (the little finger side). EASY  ‘et voila  and you got CHEEKBONES babe!

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW EDITORIAL / DANISH DESIGN